Dagelijkse Weerspiegeling 13 December

Dagelijkse Weerspiegeling 13 December

(Last Updated On: 13 december 2018)

AAN DE ANDEREN DENKEN.
Ons werkelijk leven, als ex-probleemdrinker, hangt af van de constante gedachte aan anderen, en hoe we kunnen helpen om aan hun behoeften tegemoet te komen.
Uit: Anonieme Alcoholisten: Hoofdstuk: Er is een oplossing.
Het is nooit gemakkelijk voor mij geweest om aan anderen te denken. Zelfs wanneer ik probeer te werken aan het AA-programma, ben ik geneigd te denken: “Hoe voel ‘ik’ me vandaag? Ben ‘ik’ gelukkig, vrolijk en vrij?” Het programma vertelt mij dat mijn gedachten moeten reiken tot diegenen rondom mij: “Zou die nieuwkomer willen dat iemand met hem praat? Die persoon lijkt een beetje ongelukkig vandaag, misschien kan ik hem wat moed inpompen”.
Het is alleen wanneer ik mijn problemen vergeet, en wanneer ik naar de anderen reik om iets bij te dragen, dat ik kan beginnen om de sereniteit en het Godsbe- wustzijn waar ik naar streef, te verkrijgen.

93 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag


Reageren is niet mogelijk.
AA Almere