Dagelijkse Weerspiegeling 19 December

Dagelijkse Weerspiegeling 19 December

(Last Updated On: 19 december 2018)

DE ZIEKTE BEGRIJPEN.
Wanneer je te maken hebt met een alcoholist voel je je van nature geërgerd dat iemand zo zwak, stom en onverantwoordelijk kan zijn.
Zelfs als je de ziekte beter begrijpt kun je nog dit gevoel krijgen.
Uit: Anonieme Alcoholisten: Hoofdstuk: De werkgever.
Ik zou de ziekte moeten begrijpen omdat ik zelf onder het alcoholisme geleden heb, maar soms voel ik ergernis, zelfs afkeer wanneer iemand het in AA niet redt. Wanneer ik die gevoelens heb, voel ik mijn valse meerderwaardigheidsgevoel en dan doe ik er beter aan te bedenken dat ik het, zonder Gods genade, zelf niet gered zou hebben.

171 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag


Reageren is niet mogelijk.
AA Almere